Antena Meniu Search
x

Video Legea străzii. Doi șoferi din Gorj și-au împărțit pumni și picioare în mijlocul drumului, după ce unul dintre ei i-ar fi lovit mașina celuilalt

Bătaie de zile mari între un taximetrist și un șofer, chiar în mijlocul străzii, în Gorj. Scandalul a pornit în urma unei tamponări, iar șoferul mașinii ar fi fugit de la locul accidentului. Ca să-i ceară socoteală pentru ceea ce a făcut, taximetristul a decis să-l urmărească, ajungând să își împartă pumni și picioare. Taximetristul prezintă zgârieturi în zona gâtului, iar șoferul are geaca ruptă, potrivit Gorjonline.ro.

de Redactia Observator

la 28.04.2023, 15:49

Vezi și

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Gorj s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de lovire, în urma unei bătăi în trafic pe o stradă din Târgu Jiu. Imaginile publicate de jurnaliştii de la Gorj online arată ca cei doi îşi împart pumni şi picioare timp de câteva minute.

S-au laut la bătaie în plină stradă

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, în care se observă doi bărbați care se își aplică, reciproc, lovituri, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în această dimineață, în jurul orei 08:35, în urma unui conflict în trafic, generat de producerea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, doi bărbați de 43 și 37 de ani, s-ar fi agresat fizic.

În cauză sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Legea străzii. Doi șoferi din Gorj și-au împărțit pumni și picioare în mijlocul drumului, după ce unul dintre ei i-ar fi lovit mașina celuilalt