Antena Meniu Search
x

Video Liber la distracţie, dar fără petrecăreţi. A bătut vântul şi la propriu şi la figurat, noaptea trecută, în Centrul Vechi

A bătut vântul şi la propriu şi la figurat, noaptea trecută, în Centrul Vechi al Capitalei. Deşi restaurantele au primit undă verde să funcţioneze până dimineaţă, în noaptea de Ajun, oamenii au preferat să rămână în case. Multe restaurante nici n-au mai deschis, în lipsă de rezervări.

de Redactia Observator

la 25.12.2021, 10:00

Vezi și

Este al doilea Crăciun pe care îl sărbătorim în pandemie, dar de aceasta dată, cu restricții mai puține. Deși s-a dat liber la petreceri în noaptea de Ajun, majoritatea localurilor din Bucureşti au rămas închise. Cei câţiva petrecăreţi care au ajuns aseară în Centrul Vechi din Capitală au rămas dezamăgiţi de atmosfera pe care au găsit-o. Nopţile albe de odinioara au fost date uitării.

  • Sincer mi se pare destul de gol. Și abia am intrat în Centrul Vechi. De obicei era plin aici. Și văd că oamenii stau jos mai mult. Nu prea se distrează. Nu mi se pare o atmosferă așa cum era înainte. 
  • Foarte liber. Este foarte liber față de anii trecuți. Și în cluburi și pe dinafara. Dristorul ăsta trebuia să fie aici plin. Dar acum nu e. 
  • Trebuie să mai dăm câteva pahare ca să putem să înțelegem ceva din seara aceasta pentru că până la urmă e o seară după 2 ani în care am reușit să ieșim și să facem ce vrem noi și așa mai departe.

Restaurantele, deschise până în zori şi în noaptea de Anul Nou

În prezent, pot avea acces în localuri atât persoanele vacciante sau trecute prin boală, cât şi cele nevaccinate, dacă prezintă un test PCR sau antigen negativ. În teorie, cel putin. 

  • Nu ne-a cerut certificatul verde ca să intrăm. Nu, nu ne-a cerut. Suntem vaccinate, da. Vă pot demonstra. Chiar am certificatul verde la min
  • Și dacă ești nevaccinat, mi se pare că iți asumi riscul când intri într-un club. 

Restaurantele vor putea sta deschise până în zori şi în noaptea de Anul Nou, când deţinătorii de localuri speră să aibă parte de mai mulţi clienţi.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Liber la distracţie, dar fără petrecăreţi. A bătut vântul şi la propriu şi la figurat, noaptea trecută, în Centrul Vechi