Antena Meniu Search
x

Liderul protestelor faţă de vaccin din Zalău regretă după ce s-a îmbolnăvit de Covid: "Îmi pare rău că am fost împotriva vaccinării"

De la proteste, în spital. Liderul protestelor faţă de vaccin din Zalău, Erno Kovacs, s-a infectat cu Covid şi regretă acum că nu s-a vaccinat.

de Monica Palade

la 06.10.2021, 14:03

Liderul protestelor anti-vaccin din Zalău, regrete după ce s-a infectat cu Covid: "Îmi pare rău că am fost împotriva vaccinării. Am să promovez vaccinul" Imagine: lider.jpg - Facebook

În plus, Erno Kovacs, în vârstă de 50 ani, spune că de acum înainte va promova vaccinul. El a postat şi o fotografie care îl înfățisează cu o mască de oxigen pe față.

„Vaccinați-vă dragii mei. Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat. Nu lăsați să treacă timpul. Îmi pare rău că am fost împotriva vaccinării și contra COVID. Am să promovez vaccinul. Medicii sunt eroi. Trebuie respectați, îmi aplec capul în fața lor”, spune Erno Kovacs.

Critic vehement al vaccinării şi al virusului şi lider al protestelor, bărbatul le mulţumeşte medicilor pentru eforturile făcute pentru a-i salva pe cei infectați şi îşi cere iertare public pentru neîncrederea pe care a avut-o. „Îmi cer iertare pentru neîncredere”.

Erno Kovacs a ieșit de mai multe ori în stradă la proteste împotriva coronavirus și a măsurilor impuse de autorități. Acesta s-a fotografiat la proteste cu senatoarea Diana Şoşoacă, cunoscută pentru campaniile sale anti-vaccinare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Liderul protestelor faţă de vaccin din Zalău regretă după ce s-a îmbolnăvit de Covid: "Îmi pare rău că am fost împotriva vaccinării"