Antena Meniu Search
x
LIVE

Ligia Deca s-a infectat cu coronavirus. Ministrul Educaţiei a făcut parte din delegaţia lui Iohannis în Emiratele Arabe Unite

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, s-a infectat cu coronavirus, au declarat surse oficiale pentru news.ro. Deca a făcut parte din delegaţia preşedintelui Klaus Iohannis în Emiratele Arabe Unite, alături de alţi miniştri şi oficiali.

De Redactia Observator la 21.03.2023, 22:08
Ligia Deca s-a infectat cu coronavirus. Ministrul Educaţiei a făcut parte din delegaţia lui Iohannis în Emiratele Arabe Unite
Ligia Deca s-a infectat cu coronavirus. Ministrul Educaţiei a făcut parte din delegaţia lui Iohannis în Emiratele Arabe Unite - Facebook

Surse oficiale au declarat, marţi seară, pentru news.ro, că ministrul Educaţiei, Ligia Deca s-a infectat cu coronavirus.

Testul făcut în cursul zilei a ieşit pozitiv, motiv pentru care ministrul a solicitat amânarea audierii de miercuri din Senat.

Ministrul Educaţiei a solicitat amânarea audierii din Senat

"Doamna ministru are o temporară problemă de sănătate şi vom reprograma audierea curând", a declarat, pentru News.ro, preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu. 

Ligia Deca a făcut parte, alături de alţi miniştri şi oficiali, din delegaţia preşedintelui Klaus Iohannis în Emiratele Arabe Unite.

Deca urma să apară, în cursul zilei de miercuri, la Ora Guvernului în plenul Senatului, la solicitarea grupului parlamentar al USR.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Ligia Deca s-a infectat cu coronavirus. Ministrul Educaţiei a făcut parte din delegaţia lui Iohannis în Emiratele Arabe Unite