Video

"Lipsa bunului simţ se plăteşte" Maşină de lux, parcată pe trecere, ridicată după zile bune în Sectorul 4

De Redactia Observator.
Publicat: 20.07.2021, 11:45.
Actualizat: 20.07.2021, 11:51

O mașină de lux, parcată de mai multe zile pe o trecere de pietoni din Sectorul 4 al Capitalei, a fost ridicată de angajații Primăriei. Zona era marcată și semnalizată corespunzător, au anunțat reprezentanții Poliției Locale.

Maşină de lux, parcată pe trecere, în Bucureşti

Şoferul parcase maşina tocmai pe trecerea de pietoni

Daniel Băluță via Facebook (captură video)

Mașina era parcată pe o trecere de pietoni aflată în apropierea unei grădinițe. Polițiștii locali au descoperit-o și au decis să o ridice cu autospeciala Sectorului 4. "Lipsa bunului simț se plătește. Colegii mei s-au deplasat la o sesizare pentru a ridica o mașină cu numere de Germania parcată de câteva zile pe trecerea de pietoni în fața unei grădinițe. Se pare că șoferul nu a fost deranjat de faptul că zona era atât marcată, cât și semnalizată corespunzător, așa că ne-am deranjat noi să îi găsim un loc de parcare, bineînțeles contra-cost", a anunțat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Pentru a-și recupera mașina, proprietarul va plăti o amendă și cheltuielile cu ridicarea și depozitarea în centrul Primăriei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.