Antena Meniu Search
x

Video "Lipsa bunului simţ se plăteşte" Maşină de lux, parcată pe trecere, ridicată după zile bune în Sectorul 4

O mașină de lux, parcată de mai multe zile pe o trecere de pietoni din Sectorul 4 al Capitalei, a fost ridicată de angajații Primăriei. Zona era marcată și semnalizată corespunzător, au anunțat reprezentanții Poliției Locale.

de Redactia Observator

la 20.07.2021, 11:51

Maşină de lux, parcată pe trecere, în Bucureşti
Şoferul parcase maşina tocmai pe trecerea de pietoni - Daniel Băluță via Facebook (captură video)

Mașina era parcată pe o trecere de pietoni aflată în apropierea unei grădinițe. Polițiștii locali au descoperit-o și au decis să o ridice cu autospeciala Sectorului 4. "Lipsa bunului simț se plătește. Colegii mei s-au deplasat la o sesizare pentru a ridica o mașină cu numere de Germania parcată de câteva zile pe trecerea de pietoni în fața unei grădinițe. Se pare că șoferul nu a fost deranjat de faptul că zona era atât marcată, cât și semnalizată corespunzător, așa că ne-am deranjat noi să îi găsim un loc de parcare, bineînțeles contra-cost", a anunțat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru a-și recupera mașina, proprietarul va plăti o amendă și cheltuielile cu ridicarea și depozitarea în centrul Primăriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » "Lipsa bunului simţ se plăteşte" Maşină de lux, parcată pe trecere, ridicată după zile bune în Sectorul 4