Antena Meniu Search
x

Video Litoralul îi aşteaptă pe turişti cu preţuri mici: reduceri de 50% pentru şezlonguri şi de până la 70% pentru camere

Pentru că mai avem totuşi câteva zile de vară, aşa cum v-am obişnuit deja la fiecare final de săptămână, înainte de toate, facem tradiţionalul popas la mare. Şi dacă pe noi, aici, în Capitală, ne sperie puţin eventualele ploi, pe litoral, deşi înnorat, din punctul meu de vedere este vremea perfectă. Nici prea cald, dar nici răcoare.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 27.08.2021, 13:24

Vezi și

Este o vreme perfectă la mare, 24-25 de grade Celsius. Sunt temperaturi ideale pentru cei care au venit pe malul mării. Chiar dacă s-au strâns câţiva nori, aceştia nu îi sperie pe turişti. Vremea se anunţă excelentă în acest sfârşit de săptămână, cu temperaturi între 27-29 de grade Celsius şi soare.

Preţurile sunt în scădere în comparaţie cu vârful de sezon. Dacă în luna august un şezlong costa chiar şi 60 de lei, acum îl găsiţi la jumătate de preţ. Iar în ceea ce priveşte preţurile camerelor de hotel, acestea sunt cu până la 70% faţă de vârful de sezon. Aseară, în Vama Veche a fost un concert de vioară, dar în întreg weekend-ul sunt evenimente la mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Litoralul îi aşteaptă pe turişti cu preţuri mici: reduceri de 50% pentru şezlonguri şi de până la 70% pentru camere