Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea a plecat spre penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a părăsit locuința, în jurul orei 16:20, într-o mașină neagră, cu geamuri fumurii. Flancat de jurnaliști, cameramani dar și protestatari, liderul PSD a plecat spre penitenciarul Rahova.

de Redactia Observator

la 27.05.2019, 17:03

Liviu Dragnea a plecat spre penitenciarul Rahova Vezi și

Liviu Dragnea a părăsit locuința, în jurul orei 16:20, într-o mașină neagră, cu geamuri fumurii. Flancat de jurnaliști, cameramani dar și protestatari, liderul PSD a plecat spre penitenciarul Rahova.

Timp de aproape două ore, zeci de oameni au stat în fața casei lui Liviu Dragnea, pentru a surprinde momentul în care președintele PSD este escortat de polițiști spre penitenciar. 

Dragnea nu a făcut nicio declarație, părăsind domiciliul din București într-o mașină neagră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Președintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care preşedintele PSD a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Decizia de astăzi a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

În primă instanţă, Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare, însă DNA a cerut o pedeapsă mai mare, orientată spre medie.

"Nu am niciun bagaj făcut"

Într-o declarație de presă susținută duminică seara, Liviu Dragnea a precizat că nu se teme de nimic, nefiind "preș" sau "ghiocel", și că speră la o achitare din partea completului de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

"Ca să candidezi trebuie să ai şi posibilitate. Eu nu mă tem de nimic. Dacă mă temeam eram preş, eram ghiocel, eram slugă şi PSD-ul era un partid cuminte care nu făcea ceea ce a făcut. Nu e vorba de teamă, dar completul de judecată, dacă va rezista presiunilor inimaginabile care s-au făcut şi se fac încontinuare, vor da achitare pentru că sunt complet nevinovat, dacă nu vor rezista, nu vor da achitare. Eu sunt un om responsabil, numai că nu o fac în faţa dumneavoastră, o voi face în interiorul partidului, într-o şedinţă CEX​", declara Liviu Dragnea.

"Nu am niciun bagaj făcut", a răspuns Liviu Dragnea, întrebat de un jurnalist dacă s-a pregătit pentru a merge la închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Liviu Dragnea a plecat spre penitenciarul Rahova