Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Localnicii unui cartier din Craiova, treziți de sirenele poliției. Agenții au împânzit străzile, cu câini antrenați. Ce căutau

Locuitorii unui cartier din Craiova s-au trezit în această dimineaţă în zgomotul sirenelor de poliţie. Zeci de echipaje de poliţişti de la ordine publică, serviciul rutier, dar şi agenţii de la brigada antidrog ajutaţi de câini antrenaţi au împânzit străzile!

de Diana Severin

la 25.09.2024 , 13:39

 O razie de amploare a avut loc miercuri dimineață într-un cartier din orașul Craiova. La prima oră a dimineții, în zonă au ajuns polițiști de la mai multe departamente. În paralel, au fost organizate trei percheziții domiciliare.

Poliția Română anunță că "în dimineața de 25 septembrie a.c., începând cu ora 06.00, în municipiul Craiova, cartierul Popoveni, a fost organizată o acțiune tip Razie, cu efective mărite, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de siguranță rutieră, prevenirea și combaterea faptelor antisociale și a traficului și consumului de substanțe psihoactive."

Zeci de echipaje de poliţişti au împânzit străzile

Vezi și

În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, combaterea criminalităţii organizate, dar și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Acțiunea a vizat "prevenirea și combaterea oricăror fapte cu violenţă pe stradă, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, prevenirea și combaterea faptelor asociate regimului deșeurilor sau traficului și consumului de droguri, traficului de persoane, dar și pentru depistarea participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice".

Totodată, polițiștii specializați în criminalitate economică au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Diana Severin Like

Îmi place să descopăr și să cunosc oameni, istorii și locuri. Fiecare poveste mă inspiră, iar curiozitatea este cea care mă motivează să merg mai departe.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Evenimente » Localnicii unui cartier din Craiova, treziți de sirenele poliției. Agenții au împânzit străzile, cu câini antrenați. Ce căutau