Antena Meniu Search
x

Locuinţa fostului prefect de Gorj este păzită de agenţi. Poliţiştii se tem că Ilie Morega s-ar putea urca din nou la volan

Deşi Ilie Morega pare să se fi liniştit, după ce a ajuns în arest la domiciliu, poliţiştii suflă şi în iaurt când vine vorba de fostul prefect de Gorj.

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 14:01

Vezi și

La domeniul lui Morega din Mehedinţi, echipaje de poliţie patrulează la intervale neregulate şi sunt atente la maşinile care ies pe poartă.

Poliţiştii vor să se asigure că Morega nu se urcă din nou la volan, deşi nu mai are dreptul să conducă, la fel cum a făcut-o şi de şase ori înainte să fie internat la psihiatrie, şi apoi trimis în arest la domiciliu. Va sta o lună în arest la domiciliu, dar scapă de brăţară. E decizia definitivă dată de Tribunalul București. Avocații lui Morega au cerut să fie cercetat în libertate, iar procurorii au vrut arest preventiv. Fostul baron va sta în arest într-o vilă pe care a moștenit-o în Mehedinți. 

Fostul prefect a condus de 6 ori cu permisul suspendat

În varstă de 78 de ani, fostul baron de Gorj a intrat în vizorul polițiștilor în luna februarie, după ce a fost prins la volan deși nu mai avea voie să conducă. Permisul i-a fost retras din cauza medicale.

Un doctor psihiatru a sesizat Poliția Rutieră, iar o expertiză a arătat că Morega are discernământ diminuat așa că i s-a interzis să se mai urce la volan. A ignorat legea și, din acest motiv, în nici două luni, pe numele sau au fost deschise șapte dosare penale în Gorj, Mehedinți și în București. Unul dintre ele pentru că a agresat o jurnalistă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Locuinţa fostului prefect de Gorj este păzită de agenţi. Poliţiştii se tem că Ilie Morega s-ar putea urca din nou la volan