Antena Meniu Search
x

Video Dan Ilie Morega, pericol public pe șosele, promite că se cumințește. Cum plănuiesc polițiștii să-l țină sub control

Dan Ilie Morega a fost externat astăzi de la Psihiatrie. Fostul prefect de Gorj nu scapă de hotărârea judecătorilor: va rămâne în arest la domiciliu, la una dintre proprietăţiile lui din Mehedinţi. Un adevărat domeniu înconjurat de pădure.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 02.04.2024, 18:03

Vezi și

"Dan Ilie Morega a fost externat în această dimineață, după aproape două săptămâni petrecute în spital. În următoarele 30 de zile el va sta în arest acasă, așa cum a decis ieri, definitiv, Tribunalul București. Deși are domiciliul în Târgu Jiu, el a ales o locuință pe care o deține în județul vecin, în localitatea Baia de Aramă din Mehedinți. Ca să se asigure că acesta va respecta sentința instanței, polițiștii îl vor verifica prin vizite inopinate. În continuare Dan Ilie Morega contestă decizia instanței de judecată și spune că i se pare anormal, dar că se va conforma. În vâstă de 78 de ani, fostul prefect de Gorj și deputat a intrat în vizorul polițiștilor în luna februarie, când a fost tras pe dreapta iar oamenii legii au descoperit că permisul său de conducere era retras din motive medicale. Nu mai avea voie să conducă, dar s-a urcat în continuare la volan și, în mai puțin de două luni, pe numele său au fost deschise șase dosare penale, în Gorj, Mehedinți și București", a transmis reporterul Observator Diana Speteroiu.

Fostul prefect a rămas fără permis pe 6 februarie, după ce doi medici au constatat că e inapt pentru a conduce. Familia a încercat să-l ţină departe de volan, dar Morega şi-a luat maşini noi şi a continuat să conducă. Iar poliţiştii care l-au prins l-au lăsat de fiecare dată liber. Pe 22 februarie, a fost filmat mergând pe contrasens, în Târgu Jiu, cu girofar pe maşină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Dan Ilie Morega, pericol public pe șosele, promite că se cumințește. Cum plănuiesc polițiștii să-l țină sub control