Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Locul de vis din România, care atrage mii de turiști străini. Oamenii vin aici să vadă exemplare rare de zimbri

Mai sunt doar câteva zile până se termină vacanța, iar turiștii profită din plin de timpul rămas. Tot mai mulți caută să își petreacă ultimele zile de vară în zone mai puțin călduroase și să viziteze atracțiile turistice din zonele montane, iar una dintre acestea este chiar Rezervația de Zimbri Hațeg.

de Redactia Observator

la 30.08.2024 , 09:19

Una dintre atracțiile principale ale rezervației este posibilitatea vizitatorilor de a observa zimbrii în habitatul lor natural, în siguranță, în diferite sanctuare special amenajate. 

Radu Crişan, director Direcția Silvică Hunedoara: Ne străduim să oferim şi zimbrilor o viaţă aşa pe placul lor ca să zic cat mai aproape de traiul lor natural. Şi turiştilor o priverişte frumoasă şi nişte animale care să fie plăcute ochiului. 

Exemplare rare de zimbri în rezervația din Hațeg

Vezi și

Pentru iubitorii de drumeții și natură, rezervația este locul perfect unde pot petrece o zi relaxantă în aer liber. Traseele bine marcate din pădurea de lângă rezervație oferă ocazia de a explora flora și fauna zonei, cu peisaje spectaculoase și liniștea naturii care te învăluie la fiecare pas. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: Cum vi se pare?

Turistă: Îmi place că în zona Haţegului există asemenea rezervaţie care atrage şi turiştii străini, nu numai pe noi românii. 

Turist: Este binevenită întinerirea parcului mai ales că un exemplar am înţeles că costă foarte mult. 

Drumul spre rezervație te încarcă cu energie. Cei care aleg să petreacă o zi acolo sunt întâmpinaţi de multă verdeață, dar și alte animale sălbatice. Turiștii pot vedea în cadrul rezervației exemplare rare de zimbrii și se pot deconecta de zonele aglomerate.

Locul de vis din România, perfect pentru iubitorii de drumeții. care atrage mii de turiști. Imagini rare din rezervația de la Hațeg

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Locul de vis din România, care atrage mii de turiști străini. Oamenii vin aici să vadă exemplare rare de zimbri