Antena Meniu Search
x

Video Locul ideal pentru pasionaţii de pescuit. Se află la 35 de kilometri de Bucureşti, iar rezervările se fac chiar şi cu două săptămâni înainte

O avea balta peşte, dar nu şi suficiente locuri libere. Românilor, mai ales bucureştenilor, le place din ce în ce mai mult pescuitul sportiv, aşa că bălţile din jurul Capitalei au devenit un adevărat furnicar în sezonul cald. Pasionaţii îşi fac rezervări chiar şi cu 2-3 săptămâni înainte, să fie siguri că prind loc pentru un weekend de relaxare pe malul apei.  

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 12.08.2023, 13:42

Vezi și

Cine vrea să evadeze din Bucureşti şi nu vrea nici la mare, nici la munte, poate găsi varianta perfectă lângă Capitală. 

Locul ideal pentru pasionaţii de pescuit

În Gruiu, la 35 de kilometri, pentru pasionaţii de pescuit preţurile încep de la 150 de lei şi pot ajunge până la 400 de lei. În această sumă intră inclusiv locurile de cazare. Astfel că iubitorii de pescuit pot să vină şi să stea aici un weekend întreg cu familia.

S-au schimbat şi locurile unde pot pescui, dar s-a schimbat şi tehnologia. Dacă înainte oamenii pescuiau cu undiţe clasice, acum au apărut lansete care sunt dotate cu senzori, care te anunţă când s-a prins.

Acest hobby adună tot mai mulţi adepţi, toate locurile sunt ocupate. Oamenii fac rezervări cu două săptămâni înainte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Locul ideal pentru pasionaţii de pescuit. Se află la 35 de kilometri de Bucureşti, iar rezervările se fac chiar şi cu două săptămâni înainte