Antena Meniu Search
x

Loto 6/49. Cine este bărbatul care a câștigat 1,7 milioane de euro. A știut mereu că într-o zi va lua marele premiu

Câștigătorul la categoria I la extragerea Loto 6/49 din 2 iunie și-a ridicat luni premiul de 1,7 milioane de euro. Este vorba de un jucător din județul Buzău.

de Redactia Observator

la 06.06.2022, 18:38

Loto 6/49. Cine este bărbatul care a câștigat 1,7 milioane de euro. A știut mereu că într-o zi va lua marele premiu - Shutterstock

Potrivit Loteriei Române, luni s-a prezentat la sediul central al instituției câștigătorul premiului de categoria I în valoare de 8.496.320 de lei (peste 1,71 milioane de euro), obținut la tragerea din 2 iunie.

Convins că va lua marele premiu

Posesorul biletului este din comuna Gura Teghii, județul Buzău, are peste 50 de ani și spune că joacă la toate jocurile loto de mai mult de 30 de ani, intotdeauna doar variante simple.

Numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificație personală, fiind alese la întâmplare. El a fost convins că într-o bună zi va câștiga premiul cel mare și își dorește sa joace în continuare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Loto 6/49. Cine este bărbatul care a câștigat 1,7 milioane de euro. A știut mereu că într-o zi va lua marele premiu