Antena Meniu Search
x

Video Lovit pe trecerea de pietoni de un şofer de 19 ani. Tânărul a părăsit locul accidentului, după ce victima a refuzat să meargă la spital

Un bărbat din Vişeul de Sus a fost lovit pe trecerea de pietoni de un şofer de 19 ani. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 30.10.2021, 08:47

Vezi și

Bărbatul începuse deja traversarea, după ce o dubă îi acordase prioritate. Însă şoferul de 19 ani a vrut să depăşească pe trecere şi l-a lovit în plin.

După accident, tânărul a venit să verifice starea victimei. În ciuda impactului, aceasta avea doar câteva vânătăi şi a spus că nu vrea să meargă la spital. Aşa că şoferul şi-a văzut de drum.

A fost contactat ulterior, însă, de poliţişti, care i-au spus că, pe lângă un dosar penal pentru vătămare, s-a ales şi cu acuzaţia de părăsire a locului accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Lovit pe trecerea de pietoni de un şofer de 19 ani. Tânărul a părăsit locul accidentului, după ce victima a refuzat să meargă la spital