Antena Meniu Search
x

"Lovitura" dată de un tânăr care s-a dat drept femeie, apoi a şantajat un bărbat cu pozele indecente primite. Răsturnare de situaţie după ce a pus mâna pe bani

Un bărbat de 33 de ani din judeţul Satu Mare a fost reţinut de către poliţişti după ce şi-a creat un cont de femeie pe o reţea de socializare, iar ulterior a primit 15.000 de euro de la acesta pentru a nu publica imagini cu el în ipostaze sexuale, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

de Redactia Observator

la 10.08.2023, 15:55

Cum a fost şantajat bărbatul de falsa "tânără" - Shutterstock

Potrivit sursei citate de Agerpres, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au administrat materialul probator şi au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de acesta.

Cum a fost şantajat bărbatul

"În urma verificărilor efectuate, precum şi a măsurilor investigative întreprinse, poliţiştii au constatat faptul că, în perioada 2022-2023, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Moftinu Mare, şi-ar fi creat pe o reţea de socializare mai multe conturi sub o identitate falsă, folosind nume şi poze care ar putea fi atribuite doar unei persoane de sex feminin. Ulterior, profitând de identitatea creată, persoana în cauză ar fi solicitat şi primit, de la un bărbat de 39 de ani, din Botiz, suma de 15.000 de euro, pentru a nu publica imagini care l-ar fi surprins pe acesta în ipostaze explicite sexual. Chiar şi în aceste condiţii, persoana bănuită ar fi transmis imaginile respective cunoscuţilor victimei", precizează sursa citată.

Cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, violarea vieţii private şi înşelăciune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Lovitura" dată de un tânăr care s-a dat drept femeie, apoi a şantajat un bărbat cu pozele indecente primite. Răsturnare de situaţie după ce a pus mâna pe bani