Antena Meniu Search
x

Video "Mă, lasă copilul!". Băieţel de 2 ani, răpit din faţa curţii, în Buzău. Mărturia bunicii despre întâmplarea şocantă

Caz şocant în Râmnicu Sărat. Un copil de doi ani şi jumătate a fost răpit din faţa curţii bunicilor de un bărbat necunoscut. Cel care a dat alarma a fost fratele bunicii, care a şi pornit în urmărirea individului. După câteva minute, acesta a reuşit să recupereze copilul, însă răpitorul a reuşit să scape. Poliţiştii l-au prins ulterior, aproape de locul în care s-a petrecut totul.

de Adrian Bonciu

la 27.07.2022, 08:30

Vezi și

Întâmplarea şocantă s-a petrecut luni, în jurul orei 13.00.  Băieţelul se afla în faţa curţii bunicilor. Pentru câteva minute, bunica l-a lăsat pe copil în grija unei rude. A fost exact momentele în care un individ s-a furişat pe lângă gard, până la cel mic, l-a luat pe sus şi a rupt-o la fugă, cu el în braţe. 

Bunica băiatului: L-am auzit pe fratele meu: "Mă, lasă copilul! Mă, lasă copilul!"

Fratele femeii şi-a dat seama repede că nu este vorba despre vreo glumă şi a plecat în urmărirea răpitorului. A reuşit să-l prindă după câteva minute. Disperat, cu lacrimi în ochi, fratele bunicii copilului l-a smuls pe cel mic din braţele individului. 

Bunica băiatului: Am ieşit. Aproape de trecerea de pietoni, l-am văzut pe fratele meu cum i-a luat copilul din braţe unui individ. 

Pe acelaşi subiect

Răpit din faţa casei

Când bunica băieţelului l-a întrebat de ce a vrut să-l răpească pe cel mic a primit un răspuns halucinant.

Bunica băiatului: L-am întrebat. De ce l-ai luat? De trei ori mi-a spus că a visat că trebuie să ia un copil. M-a şocat. Deci, nu-mi venea să cred. Tremuram toată. 

Individul s-a făcut apoi nevăzut. După ce şi-au revenit din şoc, rudele copilului au anunțat Poliţia. Oamenii legii au reuşit să-i dea de urmă.

Ane Marie Vrapciu: purtător de cuvânt IPJ Buzău: Tânărul a fost interceptat în scurt timp, în proximitatea locului comiterii faptei, iar poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 33 de ani din Vâlcelele. 

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Dacă se va stabilii că a avut discernământ în momentul comiterii infracţiunii, acesta riscă ani grei de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Mă, lasă copilul!". Băieţel de 2 ani, răpit din faţa curţii, în Buzău. Mărturia bunicii despre întâmplarea şocantă