Antena Meniu Search
x

Bărbat arestat, după ce a răpit un copil de doi ani din faţa curţii bunicilor, în Buzău

Un bărbat de 33 de ani din comuna Vâlcelele, judeţul Buzău a fost reţinut, luni, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru lipsire de libertate în mod ilegal după ce a luat un copil din faţa casei bunicilor şi s-a făcut nevăzut.

de Redactia Observator

la 26.07.2022, 14:02

Bărbat arestat
Bărbat arestat, după ce a răpit un copil de doi ani din faţa curţii bunicilor, în Buzău - Shutterstock

Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, fapta a fost sesizată prin apel la 112 luni, în jurul orei 13.00, de bunica copilului, o femeie în vârstă de 57 de ani, din Râmnicu Sărat, care a alertat Poliţia după ce nepotul său de 2 de ani a fost luat de pe stradă, de către o persoană necunoscută.

În urma apelului, a fost constituită de îndată echipa operativă, care a demarat cercetări pentru clarificarea situaţiei, înlăturarea oricărei stări de pericol şi luarea măsurilor legale, relatează news.ro.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore 

În urma cercetărilor s-a stabilit că un tânăr a trecut prin faţa locuinţei bunicii copilului, unde copilul se afla cu o rudă. Bărbatul a luat copilul în braţe şi a plecat, fără încuviinţarea rudei acestuia. Bărbatul de 33 de ani a fost depistat la scurt timp, în apropierea locului comiterii faptei.

Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, iar în cursul zilei de marţi, tânărul urmează a fi prezentat parchetului cu propunere de sesizare a instanţei în vederea arestării preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbat arestat, după ce a răpit un copil de doi ani din faţa curţii bunicilor, în Buzău