Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Mai bine muream eu și trăiai tu". Leo a murit la spital, la doar 20 de ani, după ce s-a răsturnat cu mașina lângă Pitești. Tânărul abia se căsătorise

Doar 20 de ani, o viață în fața ochilor și multe planuri de viitor. Totul a devenit doar un vis spulberat pentru Leo, un tânăr de 20 de ani, care abia se căsătorise.

de Monica Palade

la 19.12.2022, 18:41

Tânărul și-a pierdut viața, la o zi după ce a suferit un cumplit accident rutier la intrarea în comuna Budeasa. Băiatul se afla sâmbătă seara la volanul unei mașini, când a pierdut contolul și a zburat de pe carosabil.

A zburat cu mașina de pe carosabil

În urma impactului cu solul, autoturismul s-a răstunat, iar Leo și copila de 13 ani care se afla lângă el au fost aruncați din mașină. Dacă fata s-a ales cu doar câteva zgârieturi, tânărul de 20 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator. A fost resuscitat la fața locului și transportat în stare gravă la spital. Duminică, însă, inima băiatului s-a oprit pentru totdeauna. Vestea morții a căzut ca un trăsnet pentru apropiați.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace!! Prea de vreme ai plecat de lingă noi! Nepotul meu, mai bine muream eu si traiai tu”, “Bunul Dumnezeu sa fie alături de tine și familia ta, fiți tari dacă așa a fost soarta lui Dumnezeu să vă întărească condoleanțe”, “Nepotul meu drag, ne-ai lăsat suferind în urma ta, părinți tăi, frații tăi, unchii tai, toții te plângem. Taicutu tău care țineai la el e terminat, mamaia Viorica care o strigai mamă și țineai la ea e terminată! Drum lin către îngeri”.

Pe acelaşi subiect

“Dumnezeu sa îl odineasca in pace! Nu imi vine sa cred ca ai plecat dintre noi varu meu ai fost un om cu suflet de aur”, „Dumnezeu să-l odihnească nu pot sa cred asa ceva fiți tari prieteni dragi”, „Dumnezeu sa-l ierte. S-a dus la ceruri prea devreme. Dumnezeu sa va intareasca sa puteti duce asa durere mare”, „Dumnezeu sa il odihneasca, ne-ai lasat o mare suferinta si durere in suflet nu te voi uita niciodata suflet bun drum lin catre cer”.

 „Dumnezeu să-l odihnească în pace, a fost un copil cu un suflet de aur și prea repede s-a dus la cer printre îngeri nu-l vom uita niciodată pe Leo”, „Dumnezeu sa te ierte prieten drag. Mi-ai fost ca un frate mai mare și chiar daca ai plecat de langa noi vei rămâne în inimile noastre mereu. Te iubim toți din suflet. Drum lin spre cer prieten drag!”, sunt doar câteva dintre mesajele apropiaților.

Poliția continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul și a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Mai bine muream eu și trăiai tu". Leo a murit la spital, la doar 20 de ani, după ce s-a răsturnat cu mașina lângă Pitești. Tânărul abia se căsătorise