Antena Meniu Search
x

Mai multe persoane au furat peste 30.000 de lei dintr-un cazinou din Maramureş. O angajată a rămas încuiată în baie o noapte întreagă

Mai multe persoane au sustrat încasări de peste 30.000 de lei dintr-un cazinou din Vişeu de Sus, Maramureş. Angajata s-a dus la toaletă, moment în care suspecţii au încuiat-o acolo. Femeie a stat închisă în baia cazinoului până dimineaţa, când au găsit-o ceilalţi angajaţi. Un suspect de 21 de ani a fost reţinut.

de Redactia Observator

la 14.05.2023, 15:10

Mai multe persoane au furat încasările dintr-un cazinou din Maramureş, după ce au încuiat o angajată în baie. Femeia a stat închisă o noapte întreagă
Mai multe persoane au furat încasările dintr-un cazinou din Maramureş, după ce au încuiat o angajată în baie. Femeia a stat închisă o noapte întreagă - Shutterstock

Jaful a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un cazinou din Vişeu de Sus, de unde persoane necunoscute au sustras toate încasările.

Angajata cazinoului a mers la toaletă în timpul serviciului, moment în care persoane necunoscute ar fi închis-o acolo. Femeia a stat în toaletă până duminică dimineaţă, când a fost găsită de colegii care au venit să preia schimbul.

Polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați de către anagajata de 21 de ani, din Săcel, că persoanele necunoscute ar fi închis-o în grupul sanitar, iar aceștia ar fi sustras din seiful societății 30.358 de lei și 350 de euro. 

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă care a efectuat cercetarea

Pe acelaşi subiect

În urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale și cei de ordine publică din Vișeu de Sus, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptelor, respectiv un tânăr de 21 de ani, din Vișeu de Sus. 

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și lipsire de libertate în mod ilegal. Tânărul va fi prezentat în fața instanței de judecată pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mai multe persoane au furat peste 30.000 de lei dintr-un cazinou din Maramureş. O angajată a rămas încuiată în baie o noapte întreagă