Antena Meniu Search
x

Video Mai mulţi copii au leşinat în trenul CFR, pe ruta Bucureşti - Constanţa, din cauza unei defecţiuni la instalaţia de climatizare. O profesoară a ajuns la spital

Călătorie de groază cu trenul pentru un grup de 50 de copii şi profesorii care îi însoţeau, pe ruta Bucureşti - Constanţa. Din cauza lipsei aerului condiţionat din vagoane, mai mulţi dintre ei au leşinat.  

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 14.07.2023, 13:56

Vezi și

Pentru că mai multor persoane li s-a făcut rău, călătorii au sunat la 112, iar în staţia de la Feteşti i-a aşteptat o ambulanţă, profesoara care îi îngrijea a fost preluată şi dusă de urgenţă la spital, iar copiii au primit gheaţă, dar şi apă pentru a se hidrata.

Leşinaţi în tren din cauza căldurii

Reprezentanţii CFR au recunoscut printr-un comunicat de presă faptul că trenul a suferit o avarie la instalaţia de climatizare, imediat după plecarea din Bucureşti.

În imaginile trimise de către ei pe Fii Observator se poate observa cum pasagerii s-au dezbrăcat, iar copiii au fost duşi fie între vagoane, fie pe hol pentru că nu mai puteau respira. 

Din cauza temperaturilor foarte ridicate, CFR a limitat vânzarea biletelor la 90% din totalul lor pentru a se evita această aglomeraţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Mai mulţi copii au leşinat în trenul CFR, pe ruta Bucureşti - Constanţa, din cauza unei defecţiuni la instalaţia de climatizare. O profesoară a ajuns la spital