Antena Meniu Search
x

Video Mama care şi-a filmat întâmplător partenerul în timp ce îi viola copila de 11 ani cu autism a aflat de la medici că fetiţa nu era la primul abuz

Caz şocant în Sălaj. O fetiţă de doar 11 ani, cu autism, a fost abuzată sexual în mod repetat de tătăl său vitreg. Oroare a ieşit la iveală când mama copilului a lăsat camera de la telefon pornită ca să suprindă ce se întâmpla în casă când ea lipsea.   

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 13.07.2023, 14:31

Vezi și

După ce a văzut imaginile, care au 7 minute şi 28 de secunde, femeia şi-a luat fetiţa, a oprit o maşină şi s-a dus direct la poliţia din Zalău. Imediat, oamenii legii şi mascaţii au venit peste bărbat şi l-au încătuşat. Este acum în arestul IPJ Sălaj şi în mod cert îşi va petrece ani grei după gratii.

Violată cu repetiţie de tatăl vitreg

Mama fetiţei cu autism infantil povesteşte că medicii legişti au confirmat nu doar violul, ci şi faptul că agresiunea a fost repetată. După atactul surprins pe cameră, mama cu fetiţa abuzată şi încă o copilă naturală a bărbatului au fost direcţionate spre un centru pentru femei abuzate din Zalău, însă poveşteşte că acolo nu s-a simţit deloc în siguranţă pentru că nu exista pază şi i-a fost mereu teamă de familia bărbatului.

A cerut sprijin psihologic, însă i s-a transmis că nu este posibil pentru că nu este victimă. Acum, mama şi fetiţele sale sunt în siguranţă în zona Timişoarei, dar au nevoie de consiliere psihologică şi terapii pe termen lung.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Mama care şi-a filmat întâmplător partenerul în timp ce îi viola copila de 11 ani cu autism a aflat de la medici că fetiţa nu era la primul abuz