Antena Meniu Search
x

Mama înjunghiată pe o stradă din Motru cu copilul de mână, înregistrată pe camere (Video)

O nouă tentativă de crimă în familie şochează România, la finalul unui an marcat de violenţe în serie. Un bărbat din Mehedinţi a încercat să-şi ucidă soţia cu care era în proces de divorţ. A urmărit-o pe stradă şi a înjunghiat-o de mai multe ori chiar în faţa copilului lor de şase ani.

Vezi și

O nouă tentativă de crimă în familie şochează România, la finalul unui an marcat de violenţe în serie. Un bărbat din Mehedinţi a încercat să-şi ucidă soţia cu care era în proces de divorţ. A urmărit-o pe stradă şi a înjunghiat-o de mai multe ori chiar în faţa copilului lor de şase ani. Apoi, a încercat să-şi ia propria viaţă.

Bărbatul de 45 de ani ar fi premeditat atacul. La prima oră, şi-a urmărit soţia în timp ce îşi ducea doi dintre cei patru copii la şcoală. Pe unul, mama apucase să-l lase la cursuri. Mai era doar cu băiatul de şase ani când individul a înjunghiat-o în plină stradă.

Incidentul s-a întâmplat în faţa Policlinicii din Motru, într-o zonă extrem de circulată. Se pare că femeia ar fi fosr urmărită de către soţ şi atacată. Cei doi se aflau în divorţ şi acesta ar fi fost motivul pentru care s-a ajuns la acest gest.

După ce a înjunghiat-o sub privirile copilului, bărbatul a încercat să-şi ia propria viaţă. Rănită grav, femeia a ajuns totuşi singură la spital. Scena şocantă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. 

Femeia a rămas în spital, în stare de inconştienţă. Agresorul este internat sub escortă. Va fi cercetat pentru tentativă de omor şi violenţă în familie.

Cazul vine la 24 de ore după ce un poliţist de la Transporturi Feroviare din Oraviţa şi-a ucis iubita cu care avea un copil, apoi s-a sinucis. Bărbatul ar fi atacat într-o criză de gelozie.

Vecinii spun că auzeau frecvent scandaluri, dar nu au alertat Poliţia. Iar la serviciu, nimeni nu i-a observat problemele. 

Aşa se încheie un an marcat de violenţe extreme în rândul familiilor şi al cuplurilor. Doar în primele 10 luni, au fost săvârşite 64 de crime şi 53 de tentative de crimă. În ianuarie, în oraşul Titu, un militar şi-a omorât iubita chiar într-un salon de manichiură. Peste doar câteva zile, directoarea unei grădiniţe private din Bucureşti era înjunghiată mortal de soţul împotriva căruia obţinuse un ordin de protecţie.  În timp ce atacurile se înmulţesc, legea rămâne aceeaşi. Prea blândă şi incapabilă să oprească fenomenul. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

 În acest moment, ORDINUL DE PROTECTIE este singurul care le poate proteja pe victime. Dar statisticile arată că 20% dintre aceste măsuri sunt încălcate de atacatori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mama înjunghiată pe o stradă din Motru cu copilul de mână, înregistrată pe camere (Video)