Antena Meniu Search
x

Mamă şi fiică, găsite moarte în casă de poştaşul care venise să le aducă pensiile, într-o comună din Vaslui

Descoperire macabră într-o comună din Vaslui. Două femei cu vârste de 82 de ani, respectiv 55 de ani, mamă şi fiică, au fost găsite moarte în casă de poştaşul care venise să le aducă pensiile, în comuna Ştefan cel Mare din Vaslui, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 16:53

Mamă şi fiică, găsite moarte în casă de poştaşul care venise să le aducă pensiile, într-o comună din Vaslui
Mamă şi fiică, găsite moarte în casă de poştaşul care venise să le aducă pensiile, într-o comună din Vaslui - Shutterstock

Potrivit sursei citate, cel care a făcut descoperirea a fost poştaşul din sat care a mers de dimineaţă să le ducă pensiile celor două femei.

"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o locuinţă din Ştefan cel Mare au fost găsite două persoane decedate. În cauză, sunt efectuate cercetări pentru a se stabili cauzele producerii deceselor", au transmis reprezentanţii IPJ Vaslui.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, în locuinţă mai stătea o tânără cunoscută cu afecţiuni psihice, care este fiica femeii de 55 de ani. Aceasta le-ar fi declarat poliţiştilor că în urmă cu câteva zile bunica sa s-ar fi îmbolnăvit de gripă şi a stat doar în pat, iar apoi şi mama sa ar fi luat boala. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Mamă şi fiică, găsite moarte în casă de poştaşul care venise să le aducă pensiile, într-o comună din Vaslui