Antena Meniu Search
x

Mama unuia dintre tinerii care a supravieţuit accidentului mortal din Sibiu, mesaj cutremurător

Mama unuia dintre tinerii care a supravieţuit accidentului mortal din Sibiu a transmis un mesaj cutremurător. Fiul ei de 19 ani e în spital, şoferul a scăpat cu răni uşoare, iar prietenul lor, care era pe bancheta din spate, a murit.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 25.09.2019, 17:49

Mama unuia dintre tinerii care a supravieţuit accidentului mortal din Sibiu a transmis un mesaj cutremurător. Fiul ei de 19 ani e în spital, şoferul a scăpat cu răni uşoare, iar prietenul lor, care era pe bancheta din spate, a murit.

Un accident teribil a avut loc luni noaptea în Sibiu, după ce un Audi a intrat în plin ântr-un stâlp. Un tânăr de 19 ani a murit, iar alţi doi au fost răniţi. Şoferul, 19 ani, a scăpat cu cele mai uşoare răni, fiind deja acasă după 24 de ore de la impact. 

Prietenul lui care era pe bancheta din spate şi nu purta centură de siguranţă, Ionuţ, a murit, în vreme ce un al doilea prieten, care era pe locul din dreapta şi purta centură, Robert, e încă în spital, dar în afara oricărui pericol.

Robert Ucenic este fiul cunoscutului medic ginecolog sibian Elena Ucenic, scrie Ora de Sibiu, şi a petrecut noaptea de marți spre miercuri în secția Terapie Intensivă, dar miercuri a fost mutat într-unul din saloanele de la neurochirurgie. După accident el a fost internat cu traumatism cranio cerebral și hemoragie craniană.

Pe acelaşi subiect

Mama lui Robert, medicul ginecolog Elena Ucenic, a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook în care mulțumește medicilor care s-au ocupat de fiul ei.

"Vreau să mulțumesc, astăzi, tuturor celor care fac posibil gestul acesta atât de simplu: să îmi strâng copilul in brațe: #smurdsibiu, #spitalulclinicjudeteansibiu, tuturor celor care ne-au trimis mesaje de încurajare și care se roagă pentru noi. 

Robert Ucenic este întreg, la fel de minunat cum îl știți, doar că are nevoie de un pic de timp de recuperare.

Dacă doriți să ne ajutați o puteți face punându-vă #centuradesiguranta când va suiți in mașina, apăsând cu grijă și responsabilitate pedala de accelerație, făcând loc ambulanței care are girofarul pornit, donând sânge pentru cei care au nevoie, spunând o rugăciune.

Mulțumesc încă o dată pentru profesionalismul și implicarea tuturor!

Respect!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mama unuia dintre tinerii care a supravieţuit accidentului mortal din Sibiu, mesaj cutremurător