Antena Meniu Search
x

Mâncare expirată şi mizerie de nedescris într-un restaurant japonez din Braşov

Mâncare expirată şi mizerie de nedescris, asta au găsit inspectorii OPC într-un restaurant japonez frecventat de turişti în centrul Braşovului. Alimentele erau depozitate în condiţii improprii, iar bucătăria părea că nu mai fusese curăţată de o grămadă de vreme.

de Redactia Observator

la 06.09.2019, 14:22

Vezi și

Mâncare expirată şi mizerie de nedescris, asta au găsit inspectorii OPC într-un restaurant japonez frecventat de turişti în centrul Braşovului. Alimentele erau depozitate în condiţii improprii, iar bucătăria părea că nu mai fusese curăţată de o grămadă de vreme. După verificări, firma a fost amendată cu 30.000 de lei, iar restaurantul ar putea să fie închis.

Inspectorii OPC din Braşov au descins în restaurantul cu specific japonez după numeroasele reclamaţii primite de la clienţi. Au găsit produse expirate şi alimente depozitate în condiții total improprii. În bucătărie nu se făcuse curat de mult timp, iar vesela era şi ea murdară.

Reprezentanţii restaurantului spun însă că produsele nu erau expirate, ci doar neetichetate. Iar mucegaiul era doar într-un borcan cu sos de tomate, care ar aparţine patronilor

Inspectorii OPC spun însă că nici spaţiul în care îşi desfăşoară activitatea restaurantul nu respectă regulile.

Inspectorii au confiscat marfa cu probleme. La control, reprezentanţii localului nu au putut prezenta nici avizele de funcţionare. Patronii au primit o amendă de 30.000 de lei şi riscă să rămână, o perioadă, fără restaurant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mâncare expirată şi mizerie de nedescris într-un restaurant japonez din Braşov