Antena Meniu Search
x

Mâncare la pachet cu viermi, pe litoral! Un copil a primit o porţie de peşte plin cu paraziţi într-un restaurant din Mamaia

Mâncarea vine la pachet cu viermi, pe litoral! Un copil a primit o porţie de peşte plin cu paraziţi, într-un restaurant din Mamaia. N-a apucat să-l guste, doar pentru că tatăl lui l-a oprit la timp. Viermii colcăiau în caserolă.

Vezi și

Mâncarea vine la pachet cu viermi, pe litoral! Un copil a primit o porţie de peşte plin cu paraziţi, într-un restaurant din Mamaia. N-a apucat să-l guste, doar pentru că tatăl lui l-a oprit la timp. Viermii colcăiau în caserolă.

Descoperirea şocanta a facut-o un tată, care a cumpărat o porţie de şalău pane pentru copilul său. Patru viermi misunau printre bucatile de mancare.

Am mers şi noi în autoservirea din Mamaia, cu imaginile şocante. În faţa lor, administratorul a rămas fără cuvinte.

Discutie reporter - patron restaurant:

Pe acelaşi subiect

Patron: Doamne-fereşte! Când s-a întâmplat asta?

Reporter: S-a întâmplat în jurul prânzului, când mii de familii stăteau la coadă, pentru o masă caldă. Cum e posibil?

Patron: Cred că se poate întâmpla. Cred că trebuia să vină să mă caute pe mine, normal, şi stăteam de vorbă şi vedem de unde provine.

Tatăl a cerut o explicaţie. Sănătatea copilului, un băiat de numai 7 ani, a fost în pericol. O recunoaşte chiar şeful de la Protecţia Consumatorului.

Horia Constantinescu, comisar-şef OPC Constanţa

Dacă nu este gătit corespunzător, acest parazit poate deveni destul de periculos, el străpungând stomacul şi intrând până în anumite categorii de muşchi din corpul uman.

Viermele-sârmă, aşa cum e denumit popular, este frecvent întâlnit pe litoral. Pe băiatul de astăzi, l-a salvat doar inspiraţia tatălui.

Când au ajuns în restaurant, inspectorii OPC n-au mai găsit respectivul sortiment de peşte. Aşa că n-au putut lua măsuri.

Nu e prima scenă şocantă din bucătăriile de pe litoral. Luna trecută, autorităţile au descoperit în două terase din Mamaia produse expirate de un an, ciorbă servită direct din chiuvetă şi o raţă întreagă,pusă la congelator cu tot cu pene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mâncare la pachet cu viermi, pe litoral! Un copil a primit o porţie de peşte plin cu paraziţi într-un restaurant din Mamaia