Antena Meniu Search
x

Video Manervă de infarct în Cluj: doar câțiva centrimetri au făcut diferența dintre viață și moarte pentru doi șoferi

Doi șoferi au fost la un pas de o tragedie pe DN1C, în județul Cluj, după o manevră de infarct. Doar câțiva centrimetri au făcut diferența dintre un incident minor în trafic și un impact violent.

de Redactia Observator

la 18.12.2021, 17:43

Vezi și

"Un accident de circulație a fost anunțat, în urmă cu puțin timp, pe DN1C, între Câțcău și Căpâlna. Cel care a sunat la 112 a anunțat că în eveniment au fost implicate cinci autoturisme, însă polițiștii care s-au deplasat la față locului au constatat că doar două autovehicule au intrat în coliziune, iar restul au fost avariate de bucăți de caroserie sărite din cele două mașini. Din primele informații, conducătorul unui autoturism, un bărbat de 55 de ani, din Dej, care se deplasa din direcția Baia Mare spre Dej, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu un autovehicul condus din sensul opus, de un bărbat de 43 de ani, din județul Sălaj. În urmă impactului, conducătorul auto de 43 de ani, alături de un minor, pasager în autovehiculul condus de acesta, au fost răniți ușor, fiind transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ", a transmis IPJ Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Manervă de infarct în Cluj: doar câțiva centrimetri au făcut diferența dintre viață și moarte pentru doi șoferi