Antena Meniu Search
x

Video Maratonul vaccinării din Bucureşti: tot mai mulţi copii merg să se imunizeze. Cele trei mari motive invocate de cei mici

În Capitală continuă maratonul vaccinării. Şi, potrivit datelor de la centre, numărul copiilor şi al adolescenţilor care ajung acolo este în creştere. Vineri, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a cerut guvernelor să nu închidă unităţile de învăţământ, chiar dacă numărul infectărilor este mai mare în multe ţări europene.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 31.10.2021, 13:35

Vezi și

Mulţi dintre cei mici vor să reînceapă şcoala şi spun că au venit la centrul de vaccinare tocmai din acest motiv. Cei mai mari vor să poată merge cu prietenii la mall-uri sau în alte locuri unde este nevoie de certificat verde. Sunt copii care sunt mult mai conştiincioşi şi spun că vor să se vaccineze pentru că se tem de boală.

Câţi copii s-au vaccinat în România

La centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor din Bucureşti s-au vaccinat în această dimineaţă 50 de copii. Asta înseamnă 10% din totalul persoanelor vaccinate aici pentru că au fost 500 în total din acestă dimineaţă, de la ora 08:00, de când s-a deschis centrul de vaccinare, şi până în acest moment, la ora 13:00.

Avem şi câteva date la nivel naţional, date care sunt de la mijlocul acestei săptămâni. Vorbim de aproape 10%, mai exact 80.000 de copii vaccinaţi cu vârsta între 12 şi 15 ani, şi aproape 230.000 de copii vaccinaţi cu vârsta între 16 şi 19 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Maratonul vaccinării din Bucureşti: tot mai mulţi copii merg să se imunizeze. Cele trei mari motive invocate de cei mici