Antena Meniu Search
x

Video Marcel Şerbuc, 26 de ani după gratii chiar dacă a recunoscut că a ucis-o pe fiica concubinei. Tatăl fetiţei cere pedeapsă şi pentru fosta soţie: "O criminală"

Ilie Şerbuc, bărbatul care a ucis-o, anul trecut, pe fetița iubitei sale, iar apoi i-a ascuns trupul într-o canapea, va rămâne 26 de ani după gratii. El este acuzat de omor calificat şi tâlhărie. Judecătorii Curții de Apel au confirmat astăzi sentinţa colegilor de la Tribunalul Bucureşti, dată în luna aprilie. 

de Denisa Dicu

la 01.07.2024 , 19:23

Chiar dacă Marcel Şerbuc a recunoscut crima şi a colaborat cu anchetatorii a primit pedeapsa maximă. Judecătorii Curţii de Apel au confirmat decizia colegilor de la Tribubalul Bucureşti şi l-au condamnat definitiv la 26 de ani de închisoare.

"Noi am susținut în cuvântul în încheiere că s-ar impune o asemenea pedeapsă ținând cont de faptul că Marcel Serbuc este o persoană extrem de agresivă, el la rândul său a săvârșit și alte tipuri de infracțiuni pentru care nu fusese încă începută urmărirea penală", spune Adrian Cuculis,avocatul familiei fetei ucise.

Filmul cumplitei crime

Vezi și

Crima a avut loc în mai anul trecut în blocul unde Ilie Serbuc, concubina sa şi fetiţa acesteia locuiau cu chirie, într-un apartament de la parter. Ilie Şerbuc a fost condamnat pentru omor calificat, dar și pentru tâlhărie, pentru că atunci când a ucis-o pe fetița concubinei sale, în vârstă de 12 ani, și i-a ascuns trupul neînsuflețit în lada canapelei, bărbatul i-a furat și cerceii.

Pe acelaşi subiect

Atunci, criminalul a dus bijuteriile la o casă de amanet şi cu banii primiţi a fugit în Olanda. Şi mama fetiţei a plecat din ţară, dar în Spania, de unde a fost convinsă să se întoarcă de bunăvoie. 

"În dimineaţa aia, la 4:30, când m-am dus eu cu mama la scări, fata avea bagajele. Să plece la taică-su. Şi când am venit acasă, mă aştepta acolo la noi aproape de casă. Eu atunci cred că a omorât fata mea. L-am întrebat: Unde e fata? A, a plecat la ta-su! Bine!", povesteşte Monica Iftimovici, mama fetiţei.

Ilie Şerbuc a primit pedeapsa maximă

Deşi a fost considerată suspectă iniţial, în cele din urmă s-a dovedit că nu a avut nicio legătură cu moartea fetiţei. Marcel Şerbuc i-ar fi spus femeii că nu a vrut să-i facă rău copilei, dar a avut un conflict spontan cu ea, ar fi împins-o şi fata s-ar fi lovit cu capul de cadă.

"Așa a fost o mamă? O criminală, o criminală. Sau bunicii materni? Legea noastră să nu facă dreptate că să fie și ea condamnată în primul rând, că pe fetiţa mea nu o aduc de acolo din mormânt", spune Vasile Constantin, tatăl fetiţei ucise. 

Criminalul a fost adus în ţară în luna august. Ilie Şerbuc a primit condamnarea în penitenciar. El este obligat să plătească daune către tatăl și fratele vitreg al fetiţei în valoare de 95.000 euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » Marcel Şerbuc, 26 de ani după gratii chiar dacă a recunoscut că a ucis-o pe fiica concubinei. Tatăl fetiţei cere pedeapsă şi pentru fosta soţie: "O criminală"