Antena Meniu Search
x

Sentinţa primită de Marcel Şerbuc pentru că a ucis-o pe Ana, fata concubinei sale, şi a ascuns-o sub canapea. Condamnarea nu e definitivă

Deşi avocaţii cereau închisoare pe viaţă pentru Marcel Şerbuc, criminalul din Berceni care a recunoscut că a ucis-o pe fata concubinei sale, în vârstă de 12 ani, apoi i-a ascuns trupul într-o canapea, acesta a primit miercuri, 3 aprilie, o sentinţă de 26 de ani după gratii. Condamnarea nu e definitivă. 

de Redactia Observator

la 03.04.2024, 19:56

Vezi și

Marcel Ilie Şerbuc, acuzat că a ucis-o pe fiica de 12 ani a concubinei sale, cadavrul copilei fiind găsit în lada canapelei într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a fost trimis în judecată în luna octombrie a anuşui trecut, acuzaţiile fiind de omor calificat şi tâlhărie.

Sentinţa primită de Marcel Şerbuc

"În dos. 29404/3/2023 s-a hotărât condamnarea inculpatului Şerbuc Ilie Marcel la pedeapsa de 25 ani pentru omor calificat şi la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru tâlhărie. S-a dispus contopirea pedepselor, rezultând o pedeapsă de 26 de ani închisoare. S-a menţinut măsura arestării preventive faţă de inculpat", se arată în documentele judiciare.

Bărbatul de 37 de ani a fost adus în ţară în data de 22 august, din Regatul Ţărilor de Jos. Acesta, originar din judeţul Suceava, era urmărit internaţional după ce Tribunalul Bucureşti a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru infracţiunea de omor.

Cadavrul fetiţei, ascuns în canapea

Cadavrul fetiţei a fost descoperit, în stare de putrefacţie, în canapeaua dintr-un apartament din sectorul 4 al Capitalei, în data de 3 iunie. Legiştii au stabilit că moartea a fost violentă, s-a produs prin asfixie mecanică prin strangulare cu un cordon cu triplă circulară şi nod fix. Data probabilă a decesului a fost menţionată ca fiind cu aproximativ trei săptămâni anterior descoperirii cadavrului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Sentinţa primită de Marcel Şerbuc pentru că a ucis-o pe Ana, fata concubinei sale, şi a ascuns-o sub canapea. Condamnarea nu e definitivă