Antena Meniu Search
x

Marea artistă Angela Gheorghiu și-a lansat biografia, în limba română, în aplauzele furtunoase ale admiratorilor

Fanii Angelei Gheorghiu au avut parte aseară de o întîlnire memorabilă cu marea soprană. Aceasta a lansat versiunea în limba română a biografiei sale, "Angela Gheorghiu. O viaţă pentru artă". Cartea acoperă viaţa şi cariera artistei de la anii copilăriei petrecuţi în România până la spectacolele celebre de pe marile scene ale lumii. 

de Redactia Observator

la 18.09.2021, 10:32

Vezi și

În aplauze furtunoase a fost primită, aseară, Angela Gheorghiu pe scena Sălii Mari a Teatrului Odeon. Prilejul - lansarea biografiei sale oficiale: "Angela Gheorghiu. O viață pentru artă", tradusă în limba română. Cartea a fost scrisă în colaborare cu scriitorul Jon Tolansky și a apărut pentru prima dată la Londra în 2018. 

Angela Gheorghiu: Probabil oamenii îşi imaginează că sunt plină de mine pentru că eu spun: eu am ştiut întodeauna ce voi face. Da, am ştiut întodeauna ce voi face. Nu m-am gândit nicio secundă că nu voi face ceea ce am făcut, dar în contextul în care eu eram susţinută de toată lumea. 

Şi aseară, marea artistă a fost susţinută de mulţi fani. 

Spectatoare: O urmăresc pe Angela Gheorghiu în lume din anul 2001. Am fost în toată lumea după ea. În această seară e o mare bucurie pentru noi să-i fim alături. 

Angela Gheorghiu s-a născut la Adjud, în 1965. A urmat Liceul de Artă "George Enescu" și a absolvit Universitatea Națională de Muzică din București. 

Angela Gheorghiu: Mulţumesc, mamă, mulţumesc tatălui meu, care până astăzi au avut emoţii pentru mine, se roagă în fiecare zi pentru mine! 

Marea artistă şi-a făcut debutul internațional în 1992, la Royal Opera House, în La Bohème. A apărut pe cele mai importante scene de operă și de concert din lume. Unul dintre primii ei admiratori, care i-a trimis și scrisori de apreciere, este actorul Anthony Hopkins. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Marea artistă Angela Gheorghiu și-a lansat biografia, în limba română, în aplauzele furtunoase ale admiratorilor