Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Marian Gaşpar, un cunoscut medic din Timişoara, ar fi fost prins în flagrant când primea mită 1.000 de euro de la un pacient

Şeful Secţiei de Chirurgie Cardiovasculară de la la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, Marian Gaşpar, este acuzat de luare de mită. Medicul ar fi fost prins în flagrant, în timp ce lua 1.000 de euro, biroul său fiind percheziţionat în cursul zilei de luni.

De Redactia Observator la 26.09.2022, 21:35
Vezi și

Ofiţerii DGA fac, luni, percheziţii la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, fiind vizat şeful Sectiei de Chirurgie Cardiovasculară de la la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, Marian Gaşpar, notează news.ro. 

Acesta ar fi fost prins în timp ce primea 1.000 de euro de la un pacient. Medicul este dus la audieri. Surse apropiate anchetatorilor spun că nu ar fi pentru prima dată când celebrul medic ar fi luat mită pentru intervenţii, conform informaţiilor presei locale.

Marian Gaşpar este unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi cardiologi din Timişoara, iar din 2003 este şef de secţie la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Marian Gaşpar, un cunoscut medic din Timişoara, ar fi fost prins în flagrant când primea mită 1.000 de euro de la un pacient

Breaking News

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România,...

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România, contrazise de FRONTEX