Antena Meniu Search
x

Mărmureanu avertizează: "Urmează un cutremur foarte puternic în România! Se va produce în Vrancea şi va avea 7,7 grade pe Richter" (Video)

Ziua de 4 martie 1977 va rămâne în memoria românilor ca o zi de groază. Despre viitorul mare cutremur, profesorul Gheorghe Mărmureanu spune că va fi în Vrancea.

Mărmureanu avertizează: "Urmează un cutremur foarte puternic în România! Se va produce în Vrancea şi va avea 7,7 grade pe Richter"

Ziua de 4 martie 1977 va rămâne în memoria românilor ca o zi de groază. Despre viitorul mare cutremur, profesorul Gheorghe Mărmureanu spune că va fi în Vrancea, la mare adâncime şi va avea 7,7 pe scara Richter.

Următorul seism de magnitudine mare nu poate fi prezis cu exactitate, spune profesorul Gheorghe Mărmureanu, directorul onorific al Institutului de Fizică a Pământului, însă cel mai probabil el se va produce în zona Vrancea. 

Mărmureanu spune că unda de şoc a viitorului mare cutremur ar putea provoca daune mai mari în est decât în Capitală.

Singura apărare însă în faţa seismelor rămâne modul în care se constuieşte, avertizează profesorul Mărmureanu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Directorul onorific al INFP, Gheorghe Mărmureanu, a mai spus că în 2018 nu se pune problema unui cutremur puternic în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mărmureanu avertizează: "Urmează un cutremur foarte puternic în România! Se va produce în Vrancea şi va avea 7,7 grade pe Richter" (Video)