Antena Meniu Search
x

Marşuri de solidaritate în România pentru familia Bodnariu

Lupta familiei Bodnariu pentru cei 5 copii a scos azi în stradă mii de români

Vezi și

Lupta familiei Bodnariu pentru cei 5 copii a scos azi în stradă mii de români. Marşuri de solidaritate au avut loc în Suceava şi la Arad. Mii de oamenii au protestat faţă de decizia autorităţilor norvegiene de a-i despărţi pe copii de părinţii lor.

Şi au cerut dreptate pentru toate familiile de români aflate în situaţia cuplului Bodnariu. Reporterii Observator au astat astăzi de vorbă cu Marius Bodnariu - a spus că nu va ceda şi că va lupta până la capăt pentru copiii lui.

Iar în România, tot mai mulţi oameni le transmit că nu sunt singuri în lupta lor. Trei mii de oameni au ieşit în stradă la Suceava pentru a-i susţine pe Ruth şi Marius Bodnariu. Au venit cu pancarte în culorile drapelului norvegian şi cu un mesaj clar: copiii Bodnariu trebuie să se întoarcă la părinţii lor.

La protest a venit şi unchiul lui Marius Bodnariu, care a citit un mesaj din partea întregii familii. Şi la Arad s-a ieşit azi în stradă în semn de solidaritate cu familia Bodnariu. La marş au luat parte două mii de oamen. "Stop abuzurilor din Norvegia" sau "Familii pentru familie" sunt doar cateva dintre mesajele scrise de protestatari pe pancarte. Solidaritatea românilor îi dă familiei puterea să lupte în continuare.

Cei 5 copii ai soţilor Bodnariu au fost instituţionalizaţi pe 16 noiembrie. Protecţia Copilului din Norvegia a intervenit după ce una din fetiţe a spus, la şcoală, că a fost bătută de tată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Marşuri de solidaritate în România pentru familia Bodnariu