Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacția șoferului-adolescent din Timișoara care, fără permis, a lovit mortal o fetiță de 3 ani

O fetiţă de trei ani a fost ucisă de un tânăr care a gonit prin Timişoara la volanul unei maşini, fără să aibă permis. Adolescentul de 17 ani a mai spulberat în drumul lui o copilă de 16 ani şi pe bunica ei. Când a fost prins de poliţie, a fost aproape de a fi linşat de rudele victimelor.

de Redactia Observator

la 14.07.2018 , 21:24

O fetiţă de trei ani a fost ucisă de un tânăr care a gonit prin Timişoara la volanul unei maşini, fără să aibă permis. Adolescentul de 17 ani a mai spulberat în drumul lui o copilă de 16 ani şi pe bunica ei. Cele două sunt în stare gravă la spital. Tânărul a fugit de la locul accidentului, iar când a fost prins de poliţie a fost aproape de a fi linşat de rudele victimelor.

Imagini filmate imediat după tragedia care a scos oamenii pe străzi. Cele două fete sunt verişoare şi erau însoţite de o bunică atunci când au fost spulberate de maşina condusă haotic de tânărul de 17 ani.  

Când a văzut ce a făcut, tânărul s-a ascuns de mulţimea furioasă care a ieşit din case, imediat după accident. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor. 

Vezi și

Adolescentul de 17 ani a fost prins, în cele din urmă, de Poliţie.

Pe acelaşi subiect

Întrebat de ce a fugit după accident, tânărul a răspuns:

Să nu mă bată. Am luat mâna de pe volan, m-am panicat.

Înainte de accident, a fost implicat într-un scandal cu bâte, într-un bar din cartier. De acolo a fugit, a furat maşina tatălului şi a provocat tragedia. E chiar văr cu fetiţa de 3 ani pe care a ucis-o, dar şi cu adolescenta de 16 pe care a trimis-o în spital. 

DOINA POENARU, medic UPU Timişoara:

În stop cardio-respirator, s-au facut manevre de resuscitare, dar, din pacate, fara raspuns.

Şoferul de ocazie este cercetat pentru omor din culpă, conducerea unei maşini fără permis şi fugă de la locul accidentului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Reacția șoferului-adolescent din Timișoara care, fără permis, a lovit mortal o fetiță de 3 ani