Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Maşină a Poliţiei care transporta un bărbat la arest, acroşată de un şofer de 23 de ani în Satu Mare. Doi agenţi au fost răniţi

Doi poliţişti şi un bărbat de 37 de ani au fost răniţi, marţi, după ce autospeciala în care se aflau, cu semnalele luminoase în funcţiune, a fost lovită de o maşină, pe o stradă din municipiul Satu Mare.

de Redactia Observator

la 06.08.2024 , 10:31

- presasm.ro

"Din primele verificări, s-a constatat faptul că, pe fondul neacordării priorităţii de trecere, un conducător auto, de 23 de ani, din localitatea Boineşti, ar fi intrat în coliziune cu o autospecială de poliţie, la volanul căreia se afla un tânăr de 24 de ani, agent de poliţie în cadrul Secţiei Poliţie Rurală Tăşnad. În momentul impactului, autospeciala se deplasa către Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, în vederea depunerii unei persoane, având semnalele luminoase în funcţiune", se arată, marţi, într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

Bărbatul reţinut a fost şi el rănit

Potrivit sursei citate, în accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului autospecialei de poliţie, a colegului său în vârstă de 34 de ani, precum şi a persoanei transportate, un bărbat de 37 de ani.

Articolul continuă după reclamă

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Maşină a Poliţiei care transporta un bărbat la arest, acroşată de un şofer de 23 de ani în Satu Mare. Doi agenţi au fost răniţi