Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Maşină cuprinsă de flăcări, într-o parcare din Suceava. În interior a fost găsit cadavrul unui bărbat, carbonizat

Tragedie în Suceava. Trupul neînsufleţit al unui bărbat, scos dintr-o maşină cuprinsă de flăcări, într-o parcare. Pompierii au stabilit că focul a fost provocat.

de Redactia Observator

la 22.05.2024 , 13:36

Pompierii au intervenit, miercuri, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autoturism aflat într-o parcare din judeţul Suceava. Din interior a fost scos un bărbat cu arsuri pe toată suprafaţa corporală, fiind declarat decesul.

Pompierii au stabilit că focul a fost provocat

”Incendiu la un autoturism in loc. Şcheia (parcare "Rulmentul"). Intervin pompierii militari cu o autospeciala de stingere si cu echipajul SMURD-TIM  (Terapie intensivă mobilă). Incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidare”, a transmis, miercuri, ISU Suceava, potrivit News.

Articolul continuă după reclamă

Sursa citată a precizat că, din nefericire, din interiorul maşinii a fost extras un bărbat, cu arsuri pe toată suprafaţa corporală.

”Acesta a fost declarat decedat. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, au mai transmis pompierii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Maşină cuprinsă de flăcări, într-o parcare din Suceava. În interior a fost găsit cadavrul unui bărbat, carbonizat