Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Maşină de Poliţie în misiune, izbită pe Bd. Magheru din Capitală de un şofer grăbit. Autospeciala, proiectată în doi pietoni pe trecere şi un taxi aflat la semafor

Accident de proporţii seara trecută, pe bulevardul Gheorghe Magheru din Capitală! O autospecială de poliție, aflată în misiune, a intrat în coliziune cu un autoturism, care nu i-a acordat prioritate. După impact, mașina de poliție a fost proiectată pe sensul opus de circulație și a lovit doi pietoni care traversau regulamentar, dar și un taxi staționat la semafor. Două persoane au fost transportate la spital. Un minor care se afla pe trecerea de pietoni, dar şi unul dintre poliţişti, care era pasager. Se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

de Redactia Observator

la 11.08.2024 , 08:59

O autospecială de poliție a fost lovită de un alt autoturism, sâmbătă, pe bd. Gheorghe Magheru, din Capitală, fiind proiectată pe sensul opus de mers, unde a lovit doi pietoni și încă o mașină care era oprită la semafor.

Accident pe Bd. Magheru din Capitală

Brigada Rutieră transmite că accidentul a avut loc în jurul orei 20.45 pe bd. Gheorghe Magheru."Din primele informații, o autospecială de poliție care circula în regim prioritar, cu semnalele optice și acustice în funcțiune, din directia Piața Romană către Piața Universității, la intersecția cu str. C.A.Rosetti a intrat în coliziune cu un autovehicul, iar în urma impactului a fost proiectată pe sensul opus de circulație și a acroșat doi pietoni care traversau regulamentar, dar și un alt autovehicul (TAXI) aflat în staționare la semafor", transmite Brigada Rutieră.

Vezi și

În urma accidentului, două persoane au fost rănite. Este vorba despre un copil, care era pieton, și desspre un polițist, pasager în autospecială. Cele două victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero pentru toți. Polițiștii Brigăzii Rutiere fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului de circulație.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Ce faceţi cu hainele vechi, le aruncaţi sau le duceţi la reciclat?
Observator » Evenimente » Maşină de Poliţie în misiune, izbită pe Bd. Magheru din Capitală de un şofer grăbit. Autospeciala, proiectată în doi pietoni pe trecere şi un taxi aflat la semafor