Antena Meniu Search
x
LIVE

Maşină de zeci de mii de euro, furată din Norvegia, găsită la un bărbat din Constanţa

Poliţiştii români de frontieră au descoperit, la un bărbat din Constanţa, o maşină de zeci de mii de euro care era dată ca furată de autorităţile din Norvegia.

De Cristi Ioniţă la 24.04.2021, 14:55
Maşina descoperită la Constanţa fusese dată ca furată de autorităţile din Norvegia
Maşina descoperită la Constanţa a fost evaluată la circa 350.000 de lei - Poliţia de Frontieră
  • Autorităţile au deschis dosar penal în cazuri maşinii furate din Norvegia şi găsite la Constanţa.

Incidentul s-a produs în cursul zilei de vineri, când "poliţiştii români de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au desfășurat, în baza unor informații, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate".

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, oamenii legii au acţionat pe raza localităţii Dulceşti, din judeţul Constanţa. La faţa locului, poliţiştii români de frontieră au descoperit un BMW M6 aflat în posesia unui român de 42 de ani domiciliat în judeţul Constanţa.

Autorităţile au deschis dosar penal pentru "tăinuire"

Verificările suplimentare efectuate în acest caz au arătat că maşina fusese dată ca furată de autorităţile din Norvegia. Maşina, cu o valoare estimată la circa 350.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei de Frontieră, pentru continuarea cercetărilor.

S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tăinuire, iar oamenii legii susţin că "la finalul cercetărilor vor fi luate măsurile legale care se impun".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Maşină de zeci de mii de euro, furată din Norvegia, găsită la un bărbat din Constanţa