Antena Meniu Search
x

Video Maşină în flăcări pe Podul Prieteniei, spre Ruse. Şoferul şi trei pasageri au reuşit să iasă la timp, după ce au văzut fum gros ieşind de sub capotă

Incendiu pe Podul Prieteniei, care face legătura între Giurgiu şi Ruse. O maşină care mergea spre bulgaria a luat foc în mers. Şoferul şi cei trei pasageri au ieşit la timp din maşină.

de Redactia Observator

la 01.07.2024 , 14:30

Un autoturism a luat foc, în această după-amiază, pe Podul Prieteniei, care face legătura dintre orașele Giurgiu și Ruse. Conducătorul auto și cei trei pasageri au coborât imediat din mașină când au văzut că iese fum de sub capotă. Autoturismul se deplasa pe sensul de mers către Bulgaria.

Maşină în flăcări pe Podul Prieteniei

Ceilalți șoferi au folosit stingătoarele pentru a limita propagarea flăcărilor. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, dar și un echipaj de pompieri din țara vecină. 

Vezi și

Primii care au ajuns la fața locului au fost paramedicii care asigură intervenția în zona Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu. Din fericire, nu au fost persoane rănite.

Au ars compartimentul motor și partea din față a autoturismului, fiind salvate bunurile personale din interior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » Maşină în flăcări pe Podul Prieteniei, spre Ruse. Şoferul şi trei pasageri au reuşit să iasă la timp, după ce au văzut fum gros ieşind de sub capotă