Antena Meniu Search
x

Video Maşină spulberată de un tren de călători, în Maramureş. Şoferiţa, scoasă după jumătate de oră dintre fiare, se află în stare critică

Accident feroviar grav în Maramureş: O mașină a fost lovită de un tren de călători, la trecerea de cale ferată din zona Cicârlău.

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 19:43

Vezi și

Update: Victima, o femeie în vârstă de 57 de ani nu s-ar fi asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată. A fost scoasă din mașină dupa aproximativ jumătate de oră de un echipaj de la descarcerare.

După mai bine de o oră, pacienta a fost stabilizată, intubată și transportată la spital, dar se află în stare foarte gravă, iar medicii sunt rezervaţi. Circulația feroviară este oprită. Zeci de pasageri care așteaptă în trenuri pentru ca circulația să se reia.

Şoferiţă spulberată de tren, în Cicârlău

Un autoturism a fost lovit de trenul de călători de pe ruta Satu Mare - Baia Mare, în apropierea localităţii Cicârlău, a informat, luni, serviciul de comunicare al ISU Maramureş.

Pe acelaşi subiect

Conform aceleiaşi surse, maşina lovită de tren a fost târâtă câţiva metri pe linia ferată.

"Cu puţine momente în urmă, am fost solicitaţi pentru a interveni la locul producerii unui accident feroviar, în localitatea Cicârlău, unde un autoturism a fost lovit de tren (...) A rezultat o victimă, de sex feminin, inconştientă în momentul de faţă, evaluată de către echipajul medical. Victima din autoturism a fost transportată la spital de către echipajul de prim ajutor aflat la faţa locului" a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Adriana Şanta.

Conform aceleiaşi surse la locul intervenţiei s-au deplasat forţe de intervenţie din cadrul Detaşamentului de pompieri Baia Mare: 2 Descarcerare, 1 TIM, 1 EPA, 1 ASAS, iar în sprijin s-a alăturat şi un echipaj SAJ Maramureş.

"Pompierii intervin în aceste momente pentru degajarea autoturismului de pe şinele de cale ferată" a mai precizat Adriana Şanta.

În trenul personal Satu Mare - Baia Mare se aflau în momentul producerii accidentului 65 de pasageri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Maşină spulberată de un tren de călători, în Maramureş. Şoferiţa, scoasă după jumătate de oră dintre fiare, se află în stare critică