Antena Meniu Search
x

Video Audi condus de o tânără de 24 de ani, spulberat de tren în Vaslui. Fata a fost scoasă de alți șoferi din mașina zdrobită, înainte să ajungă salvatorii

O tânără de 24 de ani a fost la un pas să îşi piardă viaţa, ieri, după ce nu a oprit maşina la trecerea la nivel cu calea ferată. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 07:39

Vezi și

Accidentul s-a petrecut în comuna Tutova, din judeţul Vaslui. Mecanicul de locomotivă nu a mai reuşit să oprească trenul de călători şi a lovit în plin maşina în care se afla femeia, dar şi un alt bărbat, pasager în autoturism. 

Cei doi au fost scoşi din maşină de ceilalţi participanţi la trafic, înainte să ajungă salvatorii. 

Mașină lovită în plin de un tren de călători, în Vaslui

Tânăra acuza dureri de membre inferioare, torace şi abdomen, astfel că medicii au decis transportul acesteia la spital. Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit "cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, degajarea unui autoturism, evaluarea persoanelor implicate și acordarea primului ajutor, în urma producerii unui accident rutier, la nivel cu calea ferată, pe DJ 243, în apropiere de localitatea Crivești, comuna Tutova. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad". 

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Audi condus de o tânără de 24 de ani, spulberat de tren în Vaslui. Fata a fost scoasă de alți șoferi din mașina zdrobită, înainte să ajungă salvatorii