Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto Mașină străpunsă de balustrada metalică, pe un drum din Satu Mare. Șoferul de 30 de ani ar fi adormit la volan

Accident teribil, în această dimineață, pe o şosea din județul Satu Mare, după ce un șofer a pierdut controlul direcției, mașina fiind ulterior străpunsă de balustrada metalică de pe marginea drumului. Tânărul aflat la volan a fost transportat la spital cu multiple traumatisme. 

De Redactia Observator la 28.05.2023, 19:47

Alarma a fost în jurul orei 7:00. Un apel la 112 anunța un accident pe raza localității Craidorolț. 

Șoferul ar fi adormit la volan

"În această dimineață, în jurul orei 7:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Someș" al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină în cazul unui accident rutier, produs în localitatea Craidorolț, județul Satu Mare. Un autoturism în care se afla o persoană de sex masculin, cu vârsta de aproximativ 30 ani, a părăsit partea carosabilă a drumului, intrând în parapetul delimitator. În urma evenimentului conducătorul auto a rămas încarcerat în autoturismul avariat. Către locul indicat, s-a deplasat de urgență un echipaj militar din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Sosiți la locul intervenției, pompierii au acționat pentru extragerea victimei, aceasta fiind predată echipajului TIM prezent la locul evenimentului, care i-a acordat primele îngrijiri medicale. Ulterior victima a fost  transportată la Spitalul Județean Satu Mare, cu politraumatisme dar în stare de conștiență", au transmis reprezentanți ISU Sat Mare.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unor surse, șoferul ar fi adormit la volan.

Polițiștii sărmăreni fac cercetări, pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac - 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Mașină străpunsă de balustrada metalică, pe un drum din Satu Mare. Șoferul de 30 de ani ar fi adormit la volan