Antena Meniu Search
x

Imagini de infarct, un şofer trece calea ferată în timp ce vorbeşte la telefon şi vine trenul: "Doamne-Ţi, mulţumesc!" (Video)

Imagini de infarct au fost surprinse miercuri, 4 decembrie, în Cluj, la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie. O maşină a fost filmată cum trece milimetric pe lângă tren, după ce nu a respectat semnalele acustice şi luminoase.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.12.2019, 13:05

Momentul în care un şofer trece calea ferată în timp ce vorbeşte la telefon şi vine trenul, la Jucu
Imagini de infarct, momentul în care un şofer trece calea ferată în timp ce vorbeşte la telefon şi vine trenul - captura video Facebook

Imagini de infarct au fost surprinse miercuri, 4 decembrie, în Cluj, la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie. O maşină a fost filmată cum trece milimetric pe lângă tren, după ce nu a respectat semnalele acustice şi luminoase.

Un tânăr de 20 de ani, din Cluj Napoca, se întorcea de la muncă, din Jucu, iar o clipă de neatenție putea să-l coste viața. 

La trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, nu a respectat semnalele luminoase și acustice, fiind la un pas de a fi spulberat de trenul care circula pe ruta Cluj-Bistrița Nord.

Înregistrarea surprinsă de camerele de supraveghere a fost publicată pe Facebook de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Poliţia Cluj a postat un mesaj prin care le atrage atenţia şoferilor să fie mai responsabili la volan şi să nu vorbească la telefon în timp ce conduc.

Redăm mai jos, integral, mesajul transmis de poliţiştii clujeni:

"Doamne-Ți, mulțumesc!" Acesta a fost primul gând al tânărului șofer după ce a reușit să scape fără nicio zgârietură în urma acestui eveniment.

În seara zilei de 4 decembrie 2019, tânărul în vârstă de 20 de ani, din Cluj-Napoca, se întorcea de la muncă, din Jucu, iar o clipă de neatenție putea să-l coste viața.

La trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, acesta nu a respectat semnalele luminoase și acustice, fiind surprins în gabaritul căii ferate de trenul care circulația pe relația Cluj-Bistrița Nord.

Cel în cauză ne-a mărturisit că, de-a lungul timpului, a tratat toate lucrurile cu responsabilitate; nu a mai avut niciodată un eveniment rutier. Însă, ne-a relatat că, în acel moment, atenția îi era distrasă de convorbirea telefonică pe care o purta.

Acum, îl încearcă sentimente contradictorii. E supărat că a predat permisul de conducere pentru 90 de zile, însă e bucuros că se află printre noi.

Mașina se repară, permisul se redobândește. Tânărul își va petrece sărbătorile alături de cei dragi. Suntem convinși că experiența prin care a trecut îl va ajuta să prețuiască mai mult viața și să fie și mai responsabil decât a fost până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Imagini de infarct, un şofer trece calea ferată în timp ce vorbeşte la telefon şi vine trenul: "Doamne-Ţi, mulţumesc!" (Video)