Antena Meniu Search
x

Video Mașina unui luptător de kickbox, incendiată în miez de noapte, lângă Timișoara. Atacul, surprins de camerele de supraveghere

Mașina unui luptător de kickbox din Timișoara, Alin Văcăreanu, a fost incendiată noaptea trecută, în fața unei vile din localitatea timișeană Giarmata, iar făptașul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.07.2021, 16:22

Vezi și

În filmare se vede cum o mașină oprește în fața vilei și din ea coboară un individ care merge direct la automobilul parcat și îl stropește cu un lichid inflamabil, apoi îi dă foc. Totul în mai puțin de 30 de secunde. 

Mașina se aprinde ca o torță și în scurt timp apare proprietarul, însoțit de câțiva prieteni, însă individul care a pus focul se făcuse deja nevăzut. 

La fața locului s-au deplasat pompierii și polițiștii, care au deschis o anchetă.

”În cursul acestei dimineți, în jurul orei 04:20, polițiști Secției 1 Poliție Rurală Timișoara, au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Giarmata, ar fi izbucnit un incendiu la un autoturism parcat. Polițiști s-au deplasat de urgență la fata locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă”, se arată în comunicatul IPJ Timiș.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, a fost prezent și un detașament de pompieri care a reușit stingerea incendiului.

În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere în care se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii evenimentului.

Articol realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Iulia Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mașina unui luptător de kickbox, incendiată în miez de noapte, lângă Timișoara. Atacul, surprins de camerele de supraveghere