Antena Meniu Search
x

Foto Mesajul soţiei tânărului mort în explozia de la Petromidia: "Trăiesc tragedia vieții mele; am rămas fără suflet"

Lacrimi şi suspine pentru familia tânărului de 32 de ani, mort în explozia de la Rafinăria Petromidia. Soţia devastată îşi strigă durerea într-un mesaj emoţionant postat pe pagina de Facebook.

de Redactia Observator

la 03.07.2021, 21:57

Vezi și

Tragedia de la Rafinăria Petromidia a lăsat o soţie văduvă şi o fetiţă de doar doi ani orfană de tată. Într-un mesaj emoţionant postat pe Facebook, cea care i-a fost alături şi i-a promis iubire eternă îşi strigă durerea inimaginabil de grea. 

Iulian, în vârstă de 32 de ani, se căsătorise în urmă cu trei ani, iar soția și copila sa erau tot ce prețuia mai mult pe această lume.

"Citez "În clipa în care ne naștem, deja îi suntem datori vieții cu o moarte"(Iulian)... Voi fi acră, voi fi arogantă, voi fi mai rea decât de obicei vă mulțumesc pentru condoleanțe, dar dacă aș primi câte 1 leu pentru fiecare cuvânt de "condoleanțe", cred că aș deveni dintr-o dată, nu știu cum să zic frumos , daaar aș deveni o văduvă foarte bogată .

Cred că pot zice că trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani cu un copil orfan la 2 ani , chiar dacă am rămas fără suflet, știu că "tati" dacă ar fi lângă mine mi-aș primi cel mai de vis șut în fund pentru a mă ridica, și mai știu că nu s-ar plictisi să facă asta iar și iar și iar.

Pe acelaşi subiect

#ViațaCuEva am rămas cu #RazaMeaDeSoare #RăsăritulȘiApusulMeu în aceiași inimă" a scris soţia tânărului, într-un mesaj emoţionant, pe Facebook. 

Ultimul mesaj postat pe Facebook de tânărul mort în explozia de la Petromidia

Iulian, tatăl unei fetiţe de doar doi ani, a mers la muncă vineri, neştiind că va fi pentru ultima dată când îşi va vedea familia. La ora 6 dimineaţa postase pe contul de Facebook o fotografie de la răsărit, din Năvodari, alături de mesajul: "Cine se trezeşte de dimineaţă, lucrează în ture".

După anunţul tragediei prietenii au indundat reţelele de socializare cu mesaje de condoleanţe: "Mai bine nu era tura ta".

Sincere condoleanțe și putere familiei să suporte pierderea!

Dumnezeu să te odihnească în pace, cu toate că... numai sufletul tău știe ce-a lăsat în urmă și prin ce-ai trecut! Multă putere familiei, au nevoie! Atât de rău îmi pare!

Îngerii l-au vrut lângă ei. A fost un om super bun.

Ultimul răsărit de soare. Viaţa este atât de nedreaptă! sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de oameni. 

O explozie puternică a avut loc vineri, 2 iulie, la Rafinăria Petromidia. Autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert şi au făcut apel la oameni să evite zona, să închidă geamurile şi să nu se expună la fum, acesta fiind toxic. Tânărul de 32 de ani, dat dispărut iniţial, a fost găsit mort, carbonizat, iar alte patru persoane sunt rănite. 

Directorul general al Rompetrol Rafinare, Felix Crudu, a declarat că nu a fost vorba de o eroare umană la baza producerii exploziei de la Rafinăria Petromidia din Năvodari, ci de un echipament care a cedat. Lucian Bode a declarat că incendiul a fost stins în jurul orei 15.00. Ministrul de Interne a mai spus că dacă intervenția pompierilor nu era promptă, „se putea produce o catastrofă". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Mesajul soţiei tânărului mort în explozia de la Petromidia: "Trăiesc tragedia vieții mele; am rămas fără suflet"