Antena Meniu Search
x

Video Măsura luată de conducerea unui spital din Bucureşti după reportajul Observator: a dispărut cablul prin care medicii îşi încărcau gratis maşinile electrice

În urma materialului prezentat la Observator, situaţia de la Spitalul Constantin Angelescu din București pare să se fi remediat. A dispărut cablul de la staţia de alimentare din curtea instituţiei, staţie de la care angajaţii spitalului îşi încărcau gratis maşinile personale. Dar nu chiar gratis, ci pe banii spitalului.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 21.11.2022, 17:53

Vezi și

Potrivit unor surse Observator, stația improvizată funcționează de aproape doi ani. Panoul cu prize din curtea spitalului are însă alt scop: aici ar trebui încărcate echipamentele de pe ambulanță. "Facem eforturi cât ne stă în putință să reducem cât mai mult consumul la energie electrică. În perioadele de activitate redusă se sting cam toate luminile. Se vede că e un pic mai întuneric", declara pentru Observator, Gabriel Coriu, managerul spitalului.

Managerii spitalelor au obţinut recent plafonarea preţului la energie la 1 leu pe kilowat pentru a face faţă facturilor. O încărcare completă a unei maşini electrice costă între 75 si 250 de lei în funcţie de baterie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Măsura luată de conducerea unui spital din Bucureşti după reportajul Observator: a dispărut cablul prin care medicii îşi încărcau gratis maşinile electrice