Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Medic de pe ambulanță, luat la pumni pentru că a ajuns târziu la un caz, în Sebeș

Un medic de pe ambulanță a fost bătut de un bărbat de 43 de ani din Sebeș, județul Alba, pentru că a ajuns târziu la un caz. 

de Veronica Micu

la 24.06.2020 , 15:09

Medic bătut la Sebeș, în Alba Medic de la Ambulanță, luat la pumni pentru că a întârziat la un caz, în Sebeș - Observator / Imagine ilustrativă
  • Agresorul a fost reținut.
  • El va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii din Sebeș au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 43 de ani, din Sebeș, cercetat pentru „lovirea sau orice acte de violență împotriva unui medic”.

Potrivit alba24.ro, incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți.

Conform Poliției Alba, bărbatul de 43 de ani l-ar fi luat la pumni medic, invocând că aceasta ar fi ajuns cu întârziere la o femeie pentru care s-a cerut ajutor prin 112.

Articolul continuă după reclamă

Astăzi, agresorul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Citește și:
Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Medic de pe ambulanță, luat la pumni pentru că a ajuns târziu la un caz, în Sebeș