Antena Meniu Search
x

Medic din Galați, mesaj dur pentru antivaccinişti:”Noi facem modelul spartan de imunizare, nu ne vaccinăm, cine are de crăpat asta e”

Un medic chirurg din Galați transmite un mesaj dur românilor care refuză să se vaccineze. Dr. Paul Ichim scrie, într-o postare pe Facebook, că în țări precum Portugalia, Spania sau Danemarca procentul de vaccinare este uriaș iar populația ”s-a relaxat la greu”, doar la noi, în România, oamenii ”informaţi bine de Şoşoacă” vor modelul spartan de imunizare.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.10.2021, 15:30

O femeie primeste vaccinul împotriva Covid-19
Medic din Galați, mesaj dur pentru antivaccinişti:”Noi facem modelul spartan de imunizare, nu ne vaccinăm, cine are de crăpat asta e” - Shutterstock

„Aţi auzit ştirea diminetii? Se pare că subdezvoltaţii şi needucaţii ăia din Portugalia şi-au vaccinat peste 90 % din populaţie şi s-au relaxat la greu. Noi, mai buni, informaţi bine de Şoşoacă şi mulţii ei adepţi, am intrat pe codul roşu în lume, de o să stăm în carantină la greu dacă trecem graniţa aiurea. Mai erau enumerate câţiva ţări subdezvoltate pe lângâ Portugalia. Este vorba despre Spania, Israel, Danemarca, Italia etc.  Ceva români fixaţi pe acolo povesteau că oamenii de acolo, nu au comentat, au acceptat că "oile" vaccinarea în masa.....ha”, a scris dr. Paul Ichim, pe Facebook.

Medicul atrage atenția, într-un stil ironic, că în România se va ajunge la imunizare la Covid-19 prin boală, ceea ce înseamnă că mulți dintre cei cu probleme de sănătate își vor pierde probabil viața. 

”Lasă că-i bine la noi, facem modelul spartan de imunizare, nu ne vaccinăm, cine are de crăpat asta e. Nu mai contează că sunt alţi fraieri cu alte boli şi nu au locuri în spitale. O să ramână în picioare viguroşii, asta e....deştept neam mai suntem”, a mai scris dr. Paul Ichim.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Medic din Galați, mesaj dur pentru antivaccinişti:”Noi facem modelul spartan de imunizare, nu ne vaccinăm, cine are de crăpat asta e”