Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Medic ginecolog din Giurgiu, trimis în judecată după ce a fost prins în flagrant când încasa o mită de 500 de lei

Un medic din Giurgiu a fost trimis în judecată, sub control judiciar, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de luare de mită.

de Cristi Ioniţă

la 09.12.2020 , 13:29

Medicul ginecolog a fost trimis în judecată sub control judiciar Medicul a încasat, în total, 1.500 de lei de la o pacientă şi de la aparţinătorul acesteia - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Medicul ar fi încasat, în total, 1.500 de lei de la o pacientă şi de la aparţinătorul acesteia.
  • Medicul a fost trimis în judecată sub control judiciar.

Dosarul a fost trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, medicul fiind acuzat că a încasat, în total, 1.500 de lei, de la o pacientă şi de la un aparţinător al acesteia.

Conform reprezentanţilor Direcţiei Generale Anticorupţie, dosarul a fost iniţiat după ce s-a realizat un apel telefonic la linia anticorupție gratuită Call Center a Direcției Generale Anticorupție 0800.806.806.

Medicul, specialist în obstetrică-ginecologie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, ar fi încasat cei 1.500 de lei de la pacientă şi de la aparţinător în mai multe tranşe.

Articolul continuă după reclamă

Medicul ginecolog a fost prins în flagrant la sfârşitul lunii octombrie

În contul banilor, medicul urma să exercite acte medicale şi să efectueze o intervenţie chirurgicală de cezariană.

La sfârşitul lunii octombrie, medicul a fost prins în flagrant în timp ce încasa o tranşă de 500 de lei de la aparţinătorul pacientei.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Medic ginecolog din Giurgiu, trimis în judecată după ce a fost prins în flagrant când încasa o mită de 500 de lei