Antena Meniu Search
x

Medic ginecolog din Giurgiu, trimis în judecată după ce a fost prins în flagrant când încasa o mită de 500 de lei

Un medic din Giurgiu a fost trimis în judecată, sub control judiciar, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de luare de mită.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.12.2020, 13:29

Medicul ginecolog a fost trimis în judecată sub control judiciar
Medicul a încasat, în total, 1.500 de lei de la o pacientă şi de la aparţinătorul acesteia - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Medicul ar fi încasat, în total, 1.500 de lei de la o pacientă şi de la aparţinătorul acesteia.
  • Medicul a fost trimis în judecată sub control judiciar.

Dosarul a fost trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, medicul fiind acuzat că a încasat, în total, 1.500 de lei, de la o pacientă şi de la un aparţinător al acesteia.

Conform reprezentanţilor Direcţiei Generale Anticorupţie, dosarul a fost iniţiat după ce s-a realizat un apel telefonic la linia anticorupție gratuită Call Center a Direcției Generale Anticorupție 0800.806.806.

Medicul, specialist în obstetrică-ginecologie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, ar fi încasat cei 1.500 de lei de la pacientă şi de la aparţinător în mai multe tranşe.

Medicul ginecolog a fost prins în flagrant la sfârşitul lunii octombrie

În contul banilor, medicul urma să exercite acte medicale şi să efectueze o intervenţie chirurgicală de cezariană.

La sfârşitul lunii octombrie, medicul a fost prins în flagrant în timp ce încasa o tranşă de 500 de lei de la aparţinătorul pacientei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Medic ginecolog din Giurgiu, trimis în judecată după ce a fost prins în flagrant când încasa o mită de 500 de lei